April 25, 2014

NEW/ MICHAEL KORS MEDIUM SOPHIE MESSENGER

MK Medium Sophie Messenger bag, watch/ ZARA jeans/ Ray-Ban sunnies

I was looking for a small cross body bag for a long time, because my old ones are already pretty destroyed. This time I wanted to invest a little more and when I was shopping with my best friend on tuesday, I found this beauty! It looked a little bit more grey than blue in the store, so when I packed it out at home and figured out that the bag is blue, I was disappointed a little bit. I always wanted a grey one, because black is too ordinary and white would be dirty immediately, but in the end I am glad. I think that this colour is also really pretty and I can combine it with many other things as well. 

Malou kabelku přes rameno jsem hledala už dlouhou dobu, protože moje staré jsou už celkem zničené. Tentokrát jsem do ní chtěla ale víc investovat, a když jsem byla v úterý nakupovat s mou nejlepší kamarádkou, našla jsem tuhle krásku! V obchodě teda vypadala mnohem víc do šeda než do modra, takže když jsem ji pak doma vybalila a zjistila, že je takhle modrá, byla jsem trochu zklamaná. Vždycky jsem chtěla spíš šedou, protože černá je moc obyčejná a bílá by byla hned špinavá, ale nakonec jsem ráda. Myslím, že tahle barva je také pěkná a i tak ji můžu kombinovat se spoustou ostatních věcí.


11 comments:

  1. Je krasna, originalni oproti vsem tem ostatnim, co porad na nekom vidam :) hlavne kombinace tehle modre se stribrnou je proste uzasna! Rozhodne dobra volba :)

    ReplyDelete
  2. no vypadá krásně! :) už se těším na outfit s ní :)

    ReplyDelete
  3. Je nádherná! Já bych asi byla radši, že je nakonec takhle modrá, protože to tu šedou víc oživí. Dobře jsi vybrala! :)

    Style by Eliza.

    ReplyDelete
  4. Juuuu je skvělá:)) když do něčeho investovat, tak určitě do něčeho nadčasového, což tahle kabelka určitě je:) super koupě!:)

    ReplyDelete
  5. Sophie je nádherná, mám ji na svém pomyslném imaginárním wishlistu a to přesně v téhle barvě. Myslím že je lepší, než šedá! :) Líbí se mi, že má stříbrné doplňky, to moc kabelek dnes nemá a těžko se shání :)

    ReplyDelete
  6. That is such a gorgeous bag! I love it!

    ReplyDelete
  7. Páni :O . Krásná kabelka..Taky si myslím, že do kabelek se vyplatí investovat.

    www.laleitr.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Juli, ta je dokonalá! Barva je podlě mě super, ty ji nakombinuješ dobře :)

    ReplyDelete
  9. Mně se tahle barva líbí asi i víc, než šedá! :)
    Je překrásná!

    ReplyDelete
  10. Sweet look, you're a true cutie and sooo lively and refreshing. ;)

    Maybe you're interested in my giveaway? Get an original Louis Vuitton bag on my blog until May 13th:
    http://nasty-french-temper.blogspot.de/2014/04/giveway-original-louis-vuitton-bag.html

    ReplyDelete

Thank you for all your lovely comments!