March 3, 2016

2 DAYS IN PRAGUE


Exams are done, now I am only waiting for the results and while waiting I am preparing some posts for you from my last few weeks. Today I show you some pictures from Prague, where we were about 2 weeks ago. I like these kinds of  trips, because you can switch off and come to other thoughts. 
When we had arrived it was snowing, but the next day it was the exact opposite as the sun was shining and I finally could take out my sneakers (outfit here). Our last day was a bit chilly again, so it was time for my winter parka and huge scarf.
In those two days we managed to visit many places. I was at Farm with Eliza and Anna, for breakfast at Café Louvre, I ate macarons from Paul and walked all the way up to see the Prague Castle. Besides we also had some time for shopping and I bought the most beautiful coat for spring! Can't wait to show you, how it looks.
By the way we are attending a ball here in Vienna on Sunday. Hopefully I can take some pictures for you to see my outfit. And of course you can follow me there via snapchat! (@julidvorak)

Další zkoušky už jsou konečně za mnou, teď už jenom čekám na výsledky a při tom čekání pro vás připravuji i pár článků z posledních týdnů. Dneska vám v rychlosti ukážu fotky z Prahy, kde jsme byli asi tak před dvěma týdny. Takové rychlo výlety mám ráda, protože člověk aspoň na chvíli změní prostředí, může se podívat někam jinam a přijít na jiné myšlenky. 
Když jsme přijížděli, tak zrovna sněžilo, ale další den už bylo krásně a svítilo sluníčko, takže jsem mohla konečně vytáhnout ven svoje oblíbené tenisky (outfit můžete vidět tady). Druhý a zároveň náš poslední den v Praze už zase tak hezky nebylo, takže to byl čas na moji zimní parku a obří šálu. 
Za ty dva dny jsme toho stihli celkem hodně. Byla jsem ve Farmě s Eliškou a Aničkou, na snídani v Café Louvre, makronky od Paula už jsou pro nás samozřejmostí a procházka na Hrad taky. Kromě toho jsem stihla prošmejdit i pár obchodů a pořídila jsem si ten nejkrásnější jarní kabát! Až bude počasí lepší, určitě vám ho ukážu.
Jinak se teď v sobotu chystáme na ples od mého gymplu ve Vídni, tak doufám, že pro vás dokážu nafotit nějaké hezké fotky a ukázat vám i můj outfit. Určitě mě taky sledujte na snapchatu, tam bezpochyby všechno uvidíte! (@julidvorak)


Morning coffee and lunch with beauties (Eliza and Anna) in the Farm.
Ranní káva a oběď s kočkama (Eliza a Anička) ve Farmě. 
The second day at lunch in Guston. The interior is amazing!
Druhý den na obědě v Gustonu. Ten interiér je prostě perfektní! 
For breakfast in Café Louvre, so the typical pancakes couldn't miss. Yum, I want them.
Na snídani v Café Louvre, takže lívanečky nemohly chybět. Mňam, mám na ně chuť.
ph/ by me and David Lamač

#julijulitravels

   

3 comments:

  1. Nádherné fotky! Ve Farmě to je super, viď? :-)

    ReplyDelete
  2. nádherné fotky, Praha je nádherné místo:)

    ReplyDelete
  3. Skvely fotky Juli! Livanecky jsou nejlepsii:)♥

    ReplyDelete

Thank you for all your lovely comments!